fbpx

Lotte tellimine sündmusele

KUTSU LOTTE ENDALE KÜLLA

Muuda oma lapse sünnipäev muinasjutuliseks elamuseks!
Kutsu lastega lustima armastatud koeratüdruk Lotte!

Lotte-preili on üks ütlemata lõbus ja avastamishimuline koeraplika, kellele meeldib üle kõige sõpradega mängida ja kukerpallitada. Nüüd on ta juba nii suur, et saab ise ka oma sõpradel külas käia – sünnipäeval, kontserdil, jõulupeol, lasteaias, koolis, piknikul. Koos on hiiglama tore trallida, mängida Leiutajatekülast tuttavaks saanud mänge, laulda ja lustida! 

Kui sinu peo teeb eriliseks hoopis kass Bruno või jänes Albert, kärbes Jaak või dr Ave, krutskeid täis Adalbert või leiutaja Oskar, siga Helmut või kes iganes tegelane Leiutajateküla muinasjutust, siis anna meile oma eelistusest teada. 

Meie tegelasi saab tellida igasse Eestimaa nurka. Mida varem tellid, seda kindlamini leiame just teie üritusele kõige paremini sobivad näitlejad. Uuri julgelt lisa: tellimine@lottemaa.ee 

TELLI OMA SÜNNIPÄEVALE LOTTEMAA PROGRAMM

Pakume ka meeleolukat Leiutajateküla programmi kogu ürituse sisustamiseks. Programmis on meeleolukas kontsert Lottemaa lavalaudadelt tuntuks saanud hittidest, ports külajutte, mänge ja lustimist. Igaljuhul paneme publikul puusad nõksuma, julgemad tantsima, suud naerule ja emotsioonid lakke. Hea tuju on garanteeritud.

MIKS TELLIDA LOTTE VÕI MÕNI TEINE LEIUTAJATEKÜLA TEGELANE JUST LOTTEMAALT?

Kõik Lottemaa näitlejad on valitud rollidesse läbi tiheda konkurentsiga castingu, mille žüriisse kuuluvad teiste seas ka Lotte lugude loojad Janno Põldma ja Heiki Ernits. Näitlejad läbivad iga aasta terve kevad kestva proovideperioodi ja teevad Lottemaal kohapeal rolle erinevate Leiutajateküla tegelastena. Näitlejad läbivad häälekooli, mida viib läbi kõrgema lavakooli õppejõud ja näitleja Christopher Rajaveer. Igal aastal toimub mängude koolitus, mida viib läbi Lottemaa 10-aastase staažiga näitleja Triinu Paabut. Toimub ka noore näitleja praktiline koolitus, mida juhendab Lottemaa kauaaegne staarnäitleja Kristjan Laas. Oleme oma näitlejatest kasvatanud tõelised muinasjututegelased, kes esindavad autentselt Lotte lugudest tuttavaks saanud tegelasi ja karaktereid.

HINNAKIRI

Lotte tellimine Alates 210 €/h 
Lisategelaskujud Alates 210 €/h 
Temaatilised kingitused Tutvu valikuga

VAATA LISAKS:

Soovid hoopis ise Lottemaale oma üritust korraldama tulla? Loe kuidas KORRALDADA ÜRITUS LOTTEMAAL

Soovid suurema grupiga Lottemaa melu nautima tulla? Gruppidele kehtib ka soodsam hind, selleks vaata GRUPISOODUSTUSI