Seminarimenüü

Valik 1 18 inimene
Võis praetud valge kala, aurutatud brokkoli, ürdiriis, sidrunheinakaste
Besee, toorjuustukreem, suvemarjad
Valik 2 18 inimene
Kana-aedviljavarras, kartuli-pastinaagipüree, mündikaste
Ave pulmatort (küpsisetort maasikatega)
Valik 3 18 inimene
Mustsõstrane seafilee, röstitud köögiviljad, ahjukartul
Panna cotta, vaarikad
Valik 4 Vegan 18 inimene
Kikerhernekarri
Mango-vaarikadessert, mandlipralinee

 

 

Buffee 39 inimene
Külmvalik
Roheline salat (V)
Soolakurk (V)
Oliivid (V)
Juustuvalik, moosid
Külmsuitsulõhe
Soevalik

Aurutatud brokkoli ja lillkapsaõisikud (V)
Sinimerekarbid koorekastmes
Kana krõbedas masikoorikus
Mustsõstrane seafilee
Kikerhernekarri (V)
Ahjukartulid (V)
Mündikaste
Dessert

Ave pulmatort (küpsisetort maasikad)
Besee, toorjuustukreem, suvemarjad
Puuviljavalik (V)
Kohv /tee

Kõik menüüd sisaldavad leiva-saia valikut, ürdivõid ja maitsevett.
V – taimetoit