fbpx

Seikluspark

Lottemaa männimetsas on peidus päris oma seikluspark. Pargis leiad mitmed seiklusrajad, kus saad end oma sõpradega proovile panna. Ronige võidu ämblikuvõrgus, sõitke köisraudteel ja laske end korviga puu otsa sikutada.

Lõbusalt turnida saavad kõik vähemalt 3-aastased lapsed. Ka päris suured lapsed (loe: täiskasvanud) võivad seikluspargi radu läbida… kui selleks julgust on. Nooremad lapsed vajavad aga turnimiselt lapsevanemate pidevat järelvalvet. Tegemist on küll madalradadega, kus rakmeid ja turviseid vaja ei ole. Mänguhoos võib noore ronija valvsus aga kaduda ning vaja läheb vanemlikku tuge. 

MIDA SEIKLUSPARGI JUURES VEEL TEHA SAAB?

Mööda Lepatriinude rada saad seigelda Leiutajateküla metsas, mis kuumal suvepäeval ka mõnusalt varju pakub. Lisaks võib sealt leida ka huvitavaid elanikke. Seikluspargi lähedal olevas Putukate külas võib seigelda putukate kodudes.

PÄRAST TURNIMIST VÄIKE KOSUTUS

Seikluspargi kõrval on kohe Lepatriinude kohvik, kus seiklejad saavad taastada oma energiavarud. Haarates kaasa ühe jäätise või karastusjoogi saab seiklus Lottemaal jätkuda. 

KUHU SEIKLUSPARGIST EDASI MINNA?

Interneti avastamise tornis elavad mitmed hästi tillukesed internetimehikesed. Palja silmaga neid ei märka, aga luubiga uurides on võimalik alumiste korruste mehikesi näha. Mida korrus kõrgemale, seda kiiremad ja väledamad internetimehikesed seal elavad. 

Kui jalutad mööda Lepatriinude metsarada võid end ühel hetkel leida jäneste maja tagahoovist. Maja on keldrist-korstnani põnev ja avastamist täis. Trepp kägiseb, pööningul kostuvad kummalised hääled. Planetaariumis avab külastajatele oma saladused maailmaruum. Jäneste Rahva Muuseumis magab aga oma igavest und jänes Lembit.

SEIKLUSPARGI REEGLID

  •  Veendu enne rajale minekut, et see seiklus on Sulle või lapsele jõukohane ja ohutu!
  •  Teavita palun katkisest seiklusraja elemendist teemapargi töötajat!
  •  Liigu platvormilt platvormile, mitte kõrgustesse!
  •  Vihmase ilmaga ole eriti ettevaatlik – rada muutub libedaks!
  •  Ole alati tähelepanelik ja sõbralik teiste suhtes!
  •  Rajal, ehk silla peal võib viibida korraga 1 seikleja, platvormil 3.
  •  Õnnetuse korral helista 112!

NB! Juhime tähelepanu, et ronimine seiklusrajal on lubatud ainult täiskasvanu järelevalve all.

Ohutut seiklemist! Lõbusat turnimist!